Home Nieuws Organisatie Foto's en cd's Vrienden Recensies

Copyright © All rights reserved  -  www.kamperkoggezangers.nl  -  Rolf Plender 2018
De KKZ-Feestavond - 01-10-18

De KKZ-voorzitter Wily Elhorst heette alle leden mét hun partner van harte welkom op onze jaarlijkse feestavond. Hij vertelde dat enkele leden zich helaas af hadden moeten melden. De drummer Evert van Dijk ligt in het ziekenhuis en Berrie Broekhuizen moet heel binnenkort een medische ingreep ondergaan.


Onze ereleden Johan Scholten en Herman Taush waren er ook weer bij. De twee heren hebben zichtbaar genoten van alles wat er geboden werd.


Tot grote verrassing van de organisatie was er een verstekeling de zaal binnen geslopen. De bewaking was van plan om deze man te verwijderen, omdat de feestavond dit jaar echt alleen voor de leden en hun partners georganiseerd was. De verstekeling - laten we hem voor het gemak even Reijer noemen - koos eieren voor zijn geld. Hij vond het jammer dat hij de zaal uitgezet zou worden. Hij kwam wel eens vaker bij een repetitie kijken en juist op zo’n oergezellige avond zou hij er dan niet bij kunnen zijn! Hij besloot spontaan - en met onmiddellijke ingang - lid te worden van De Kamper Koggezangers. Zijn status van ‘verstekeling’ veranderde opeens in ‘gewaardeerd lid’.


Dirigente Joke van Tent liet de aanwezige dames een aantal liedjes kiezen. Deze liedjes werden met verve én met vertoon van power ten gehore gebracht!
De dames mochten niet alleen een aantal liedjes kiezen, maar werden ook uitgenodigd om mee te zingen.


Na het zingen en na een korte pauze ging de verloting van start. Om de kosten een beetje te drukken hadden de leden zelf een groot aantal fantastische prijzen ingebracht. Allemaal hartelijk dank hiervoor! De loting werd geleid door Herman, Gerard, Dinie en ondergetekende en dit verliep voortreffelijk.


Er was koffie met koek, heerlijke drankjes, blokjes kaas, plakjes worst en zelfs een enorme doos met warme hapjes. In eerste instantie kon de catering De Taveerne op de Koggewerf niet vinden, maar … later kwam dit gelukkig toch nog goed.

Tot slot … ik heb echt een heel warm gevoel aan deze avond overgehouden! Ik heb het vermoeden dat ik - net als heel veel KKZ-leden - een beetje moe, maar zeer voldaan én uitermate te spreken over onze feestavond naar huis ben gegaan.

Oogjes dicht en snaveltjes toe!


(Redactie: Hartstikke bedankt voor de organisatie van deze leuke feestavond Berend, Herman en Gerard! Zie de drie foto’s)


Berend Scholten


Herman Otten

Gerard Leijen

Berend Scholten