Home Nieuws Organisatie Foto's en cd's Vrienden Recensies

Copyright © All rights reserved  -  www.kamperkoggezangers.nl  -  Rolf Plender 2018

05-04-18 - Zwembad ‘De Steur’ Kampen

De Kamper Koggezangers

Verslagen

Van élk optreden verschijnt hier een verslag geschreven door:

Eric Roosink

Herman Otten

Berend Scholten

Evert van Dijk

Rolf Plender


Jaaroverzichten optredens:

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Zij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging én in het plezier om dat samen te doen. Zij werken samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners m.b.t. van beweging én welzijn. De Kamper Koggezangers geloven ook in de kracht van bewegen, de mentale uitdaging en het plezier om het samen te doen. Dus er zijn veel overeenkomsten tussen ons koor en Sportfondsen Nederland. Logisch dat deze twee partijen elkaar vonden, wanneer een meeting van Sportfondsen Nederland muzikaal opgeluisterd moet worden.


Daniëlle Koopman, de algemeen manager van Sportfondsen Kampen, heette ons op donderdag 5 april welkom bij de ingang van zwembad De Steur. Zij vertelde dat 80 managers van Sportfondsen Nederland een ‘2-daagse’ hebben met als thema ‘De Hanzesteden’. Ze reizen met 2 grote touringcars en bezoeken Deventer, Zwolle en Kampen.

De eerste indruk - wanneer je ergens binnenkomt - is vaak erg belangrijk. Wanneer het bij binnenkomst ongezellig, koud en niet sfeervol is blijft dit gevoel vaak lang hangen. Wanneer het juist gezellig, warm en zeer sfeervol is, is die toon meteen gezet én … blijft dit gevoel hangen. De organisatoren van de meeting in Kampen hadden dit feilloos in de gaten en nodigden daarom De Kamper Koggezangers uit. We zagen de verraste gezichten van al die managers, die meteen begonnen te klappen, te zingen en te fotograferen! Ze luisterden naar onze liedjes: ‘Red Sails in the sunset’, ‘Sloop John B’, ‘Caramba’, ‘De Stedenmaeght’, ‘The fields of Athenray’ en ‘Anchors Aweigh’. We waren van plan om 2 liedjes meer te zingen, maar de genoemde zes kwamen recht uit het hart en we hebben het met veel plezier gedaan. Wanneer de touringcars op tijd waren geweest hadden we ons hele programma af kunnen werken, maar … in het verkeer kun je dat nooit precies zeggen.
Kort en goed: Wij vonden het leuk om een half uurtje te zingen in de hal waar het heerlijk klonk. We hebben ook sterk de indruk dat de 80 managers er met volle teugen van genoten hebben.


Sportfondsen Groep is een private onderneming  met een groepsomzet van circa € 120 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen Groep, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van het Sportfondsen Shared Services in Amsterdam begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden, zoals Bedrijfsvoering, Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financiële Diensten, Accountancy, ICT Services en Bouw & Techniek. Informatie over de sportfondsen


Rolf Plender