Home Organisatie Films foto's en cd's Recensies

www.kamperkoggezangers.nl  -  Privacy Policy
18-05-19 - Korendag met de Kamper Koggezangers


Zaterdag 18 mei. Een stralende, zonnige dag. Mooier weer kon het grote korenfestival in Kampen zich niet wensen. Liefst 90 koren waren van de partij, waaronder 10 koren uit Duitsland, met samen 3500 zangers en zangeressen! De organisatie was in handen van de KCZB

(Koninklijke Christelijke Zangers Bond).


Op 12 locaties in de stad waren er optredens in kerken en op podia in de buitenlucht. Uiteraard waren de Kamper Koggezangers in deze thuiswedstrijd van de partij met twee optredens van een kleine drie kwartier.


’s Morgens op de Burgwal bij het kleinste huisje van Kampen en ’s middags in hartje Kampen op de Plantage.

Om even voor elf uur was het onze beurt. Omdat het Schokkerkoor voor ons twee liederen zong die wij ook zouden zingen, besloot dirigente Joke twee andere songs te laten zingen. Goed getraind als we zijn, ging ons dat uitstekend af. Leuke locatie daar aan de Burgel en een sfeervol optreden. Opvallend hoe we met z’n allen zo snel en geroutineerd alles klaar weten te zetten en weer op te ruimen. Klasse mannen!


Tijd voor een bakkie koffie en toen naar de Plantage. Alle terrassen bomvol! Na de Ketelbinken waren wij aan de beurt. Ook nu weer een mooie samenwerking tijdens het opstellen. Wat volgde was een prachtig concert met de Kamper Koggezangers in topvorm. Het publiek genoot; reageerde enthousiast en zong mee als onze dirigente ze daartoe uitdaagde. Compliment voor onze muzikanten en de solisten Ab, Matthé, Freddie, Tjeerd, Berrie, Rolf en Ko die met ‘Cigarettes and Whiskey’ de volle Plantage liet genieten van z’n dronkenmans gezang.


Complimenten aan de geluidstechnici voor het uitstekende geluid! Kortom, de Kamper Koggezangers konden terugzien op twee mooie optredens in de eigen stad, tijdens het grote Korenfestival in Kampen. Het mag wat ons betreft een mooie traditie worden!

Naast SAIL KAMPEN ook een ….. SONG KAMPEN!Reijer van ‘t Hul

Verslagen

Van élk optreden verschijnt een

verslag geschreven door:

Eric Roosink

Herman Otten

Berend Scholten

Evert van Dijk

Reijer van ‘t Hul

Rolf Plender


Jaaroverzichten optredens:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009