Home Organisatie Films foto's en cd's Recensies

www.kamperkoggezangers.nl  -  Privacy Policy
22-04-19 - Kampen - Paasmuziek op de Koggewerf


Op deze zonovergoten paasmaandag hielden de Kamper Koggezangers een lange traditie in ere. Zij verzorgen een optreden op de thuisbasis de Koggewerf. In afwisseling met de groep The Old Dutch Boys, die wat laat uit de veren gekomen waren, verzorgde het koor een geweldig optreden. Beide koren traden ieder vier keer een half uur heel succesvol op. Fred Feijth op gitaar en banjo en Piet Bredewold op de drums speelden gewoon met De Kamper Koggezangers én ook met The Old Dutch Boys mee. Ideaal dat dit zo geregeld kon worden.


Met een goed gekozen repertoire en diverse nieuwe nummers, wist onze dirigent Joke ons prima aan te sporen om - met een glimlach op het gezicht en dat is iets wat ze altijd prima aangeeft - het juiste volume en de juiste tonen uit de kelen te krijgen.


Zowel koor, solisten en natuurlijk de muzikale begeleiding krijgen een dikke pluim voor dit optreden.

Een extra pluim verdienden Co Krooneman en dirigente Joke Riesebos met een geweldige uitvoering van het liedje ‘Cigarettes and Whiskey’.

Co ging helemaal los, zong vol vuur en enthousiasme én ook nog eens met een stem, waarin vele liters whiskey en duizenden sigaretten doorklonken. Co was totaal leeg na deze uitvoering van het lied. Het was dan ook zeer goed dat Joke hem op het eind - heel voorzichtig - op een stoel liet landen, anders was het vast niet goed afgelopen met Co Krooneman.


Met het bekende ‘Anchors Aweigh’ kwam er een eind aan dit succesvolle optreden. Dirigent Joke Riesebos, Kamper Koggezangers, dames en niet te vergeten, de op- en afbouw ploeg (met diverse helpende handen) hartelijk bedankt voor de inzet!

De Kamper Koggezangers liggen weer prima op koers én …… gaan met volle kracht richting Korendag op zaterdag 18 mei 2019.


Uw waarnemer ter plekke …. Herman Otten

Verslagen

Van élk optreden verschijnt een

verslag geschreven door:

Eric Roosink

Herman Otten

Berend Scholten

Evert van Dijk

Reijer van ‘t Hul

Rolf Plender


Jaaroverzichten optredens:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009