Home Organisatie Films foto's en cd's Recensies

www.kamperkoggezangers.nl  -  Privacy Policy
13-12-23 - Kerstoptreden bij K.B.O. Kampen

We kregen een uitnodiging van de K.B.O om daar te komen zingen bij het een kerstdiner. We waren met 18 man inclusief de band.

Reyer van ‘t Hul was natuurlijk weer de speaker van het koor om de liedjes aan elkaar te kletsen.
We zongen om en om kerst- en ‘andere liederen’.

Voor de mensen in de zaal, die niet helemaal precies wisten wat een kerstlied of een ‘ander lied’ was, hebben we het die middag wel heel gemakkelijk gemaakt.
Bij de kerstliederen werd door het koor een rode kerstmuts opgezet en die ging natuurlijk weer af bij de ‘andere liedjes’. Je ziet op tv ook wel eens het spelletje ‘Petje op, petje af’. Nou …. bij ons was het dus ‘Mutsje op, mutsje af’.
Het was een geslaagde middag! Wij hebben - mede dankzij dirigent Joke, drummer Piet, accordeonist Henk, gitarist Arjen, fluitiste en gitariste Chel en de solisten - heerlijk gezongen! We hadden ook het gevoel dat onze bijdrage aan het kerstdiner zeer gewaardeerd werd. Dit gevoel werd ook nog eens bevestigd door de dankwoorden van de voorzitter van de K.O.B. Bertus Krabbe.


We hebben nog één optreden te gaan in 2023 en dat is ons traditionele optreden op zaterdag 30 december in Huize Margaretha.


Jan BlankertVerslagen


Eric Roosink

Herman Otten

Reijer van ‘t Hul

Jan Blankert


Rolf Plender