Home Organisatie Films foto's en cd's Recensies

www.kamperkoggezangers.nl  -  Privacy Policy
23-10-19 - Johan Scholten - KKZ-feestavond 2019

Beste Kamper Koggezangers,

Als medeoprichter en eerste voorzitter blijf je natuurlijk altijd met De Kamper Koggezangers verbonden. Gezien mijn omstandigheden kom ik niet meer op zoveel plaatsen. Ik ben heel blij - al was het maar voor een uurtje - dat ik op jullie uitnodiging voor de jaarlijkse feestavond in kon ingaan. Ik heb erg genoten van het koor dat na een forse dip weer herrezen is.
Heel erg bedankt ook namens Herman Tausch. En trouwens …. de ‘Dekzwabbers’ vond ik ook heel inspirerend én erg leuk!

Groeten,
Johan Scholten

Redactie: Johan Scholten, een van oprichters van De Kamper Koggezangers, oud-voorzitter en erelid is op 9 november 2019 op 84 jarige leeftijd overleden. Dat is slechts 17 dagen na het schijven van bovenstaand bericht.

19-05-19 - Wim Hulleman - Optreden Kamper Korendag.

Dag Kamper Koggezangers,

Vroeger ging ik wel eens vaker bij jullie luisteren. De laatste jaren eigenlijk niet meer zo vaak en ik hoorde dat het ledenaantal wat gedaald was. Nu was ik gisteren bij de Korendag in Kampen en ik heb jullie twee keer gezien en gehoord. Wat een boel leden! Wat een ouderwetse uitstraling, beleving en vooral power! Wat leuk dat de accordeonisten van vroeger weer terug zijn! Wat leuk dat de ‘oude’ dirigente weer voor jullie koor staat. Oude tijden herleven en mijn vrouw en ik hebben er met volle teugen van genoten! Ga vooral zo door samen!

Groeten en zeker tot ziens,

Wim en Sonja

18-03-16 - Ronny Palland (dirigent van de Ketel Binken en van Het Torenkoor) - Crematie van Harry Keijl.

Beste muziekvrienden,

Ik wil jullie complimenteren voor de muzikale bijdrage tijdens de afscheidsdienst van Harry Keijl. Mooie gedragen liederen, solo's en goede begeleiding. Dit heeft Harry ook verdiend! Ik zei altijd: ‘Harry jij bent een muzikale goochelaar!’ (met een knipoog). Jullie hebben hem daar op een zeer respectvolle manier voor bedankt.

Met muzikale groet,
Ronny Palland

31-05-2014 - Gerrie Hofman - Optreden in Middelburg

Koggezangers,

Jullie hebben drie keer opgetreden in Middelburg op een prachtige zonnige dag. Ik heb de drie optredens gezien en er met volle teugen van genoten! Al was het koor niet helemaal compleet … jullie hadden toch volume en ook power genoeg om prachtig te zingen! Het was voor de koorleden wel een heel gewandel om met die platte kar van de ene kant van Middelburg naar de andere kant te lopen! En nu ik het toch over die kar heb ….  dat ding moet hoognodig een likje verf hebben, hoor! Ach dat is natuurlijk niet het belangrijkste … het gaat mij om het enthousiasme dat van jullie koor afstraalt … prachtig … strak in de lak!

Groeten uit Zwolle,
Gerrie

15-05-14 - Ellis - Bruiloft opa en oma

Hallo mannen!

Jullie waren geweldig afgelopen zaterdag op het feest van mijn oma en opa Gretha en Dries. Ze hebben er ontzettend van genoten en meerdere waren emotioneel. Dat ze dit mogen mee maken met de familie en jullie. Hartelijk bedankt voor het mooie optreden!

Groetjes
Ellis

15-05-14 - Berend Scholten - Optreden op De Regenboog in Doornspijk

Wat mijn opviel na het bekijken van de vele foto’s, is dat ook alle leerkrachten van de groepen 1 t/m 8 veel energie en aandacht hebben besteed aan de voorbereidingen i.v.m. het optreden van De Kamper Koggezangers! Iedereen was geschminkt, verkleed en droeg een leuk hoofddeksel. Mede door al deze inspanningen is het volgens mij een geweldig feest geworden voor de kinderen en ouders en zeker ook voor De Koggezangers. Dus … ook namens de KKZ - en ook ja jij Rolf - heel hartelijk bedankt!

Groeten,
Berend

10-05-14 - Erelid Johan Scholten - Piratenfeest in Doornspijk

Beste Kamper Koggezangers,

Ik heb het verslag gelezen en de mooie foto's bekeken van jullie optreden in Doornspijk. Wat een geweldige middag is het geworden en met een grote opkomst. Jullie hebben de kinderen een geweldige middag bezorgd en zo te zien zijn de kinderen er vooraf ook al goed mee bezig geweest. Een geweldig mooi initiatief waarmee ik jullie graag feliciteer. Bij zoiets denk ik met plezier, maar ook met weemoed, terug aan de mooie tijd dat ik zelf nog actief was bij de Kamper Koggezangers.

Groeten,
Johan Scholten

21-12-13 - Reijer van ‘t Hul - Serious Request

Koggezangers,

Tijdens jullie oefenen in de Buitenkerk voor KIOK waren daar ineens vijf stijlvol geklede jonge dames die twee liedjes zongen en een gedicht voordroegen. Ze deden dat voor het goede doel Serious Request. Als verhalenverteller van de Kamper Kogge was ik hun coach. De meiden vonden het enorm spannend en een hele ervaring! Opbrengst collecte: € 112,-!
Geweldig! Allemaal bedankt! Hun totaal bedrag was  € 650,- Totaal brachten de leerlingen van het Ichtuscollege € 7000,- naar het glazen huis in Leeuwarden.


Groeten,

Reijer


12-11-13 - Klaas Reezigt - Een koor met power!

Koggezangers,

Jullie aankondiger vertelde zaterdag 9 november in Grou, dat jullie het leuk vinden om zo nu en dan eens een berichtje te ontvangen. Nou ik doe dat met alle plezier! Wat een power zit er in jullie koor! Prachtig om naar te luisteren en om naar te kijken. Ik heb met aandacht én met bewondering gekeken naar de bezieling van jullie groep. Hoe komen jullie aan zulk repertoire? Hoe komen jullie aan zulke solisten? Daar kunnen wij van ons koor alleen maar van dromen. Mijn vrouw en ik hopen nog eens weer ergens tegen te komen.


Groeten,

Klaas